Hyra förråd Göteborg

Trygg och säker förrådsuthyrning

Hyra förråd

Säkra och prisvärda förråd i Göteborg

Sitter du eller företaget med för mycket saker men med alldeles för lite plats? Sitter du eller företaget med för mycket saker men med alldeles för lite plats? I våra stora städer som till exempel Göteborg är det trångbott med många människor på liten plats så det är svårt att hitta bra förvaring. När två hushåll ska bli ett blir det lätt mycket saker och inredning kvar. Eller när man ska flytta utomlands och inte kan ta med sig sitt bohag till det nya landet direkt. Då är det mycket praktiskt att hyra ett förråd tills man bestämt hur man ska göra med alla saker. Men eftersom det är sina personliga tillhörigheter det handlar om vill man inte förvara det varsomhelst.

Vi har lång erfarenhet och kompetens inom allt som har med trygg och säker förvaring att göra. Hos oss är dina ägodelar i säkert förvar. På vårt stora och säkra lager på Hisingen erbjuds du magasinering i våra uppvärmda förråd. Du bestämmer hur stort förråd du vill hyra och hur länge. Och tack vare kameraövervakning dygnet runt och fulltäckande försäkring via IF kan du vara helt lugn. Hos oss kan du ta del av flexibla och prisvärda förvaringstjänster.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vad är ditt behov?

Det är bara du som vet hur stort förråd du behöver och hur länge du behöver det. Vi är mycket flexibla och tillsammans kommer vi garanterat till lösning som passar dig bäst.

Kort förvaring – Ibland behöver man hyra ett förråd för en kortare tid. Det kan exempelvis vara när hela eller delar av bostaden ska renoveras. Eller vid en flytt när inte den gamla och nya bostadens flyttdatum passar in. Då är det perfekt att hyra ett uppvärmt förråd av passande storlek under några månader. Det kan också vara att man inte har plats för säsongsbetonade saker som sommar- och vinterdäcken, vinterutrustning, utemöbler, grillar med mera.

Lång förvaring – När man ärvt ett helt bohag och huset är sålt är det lätt att få panik. Vad ska man göra med alla saker och möbler? Man kanske ska arbeta utomlands i några år och inte har möjlighet att ta med sig bohaget. Då är det en mycket skönt att hyra ett stort och säkert förråd och förvara det där.

Stort eller litet förråd – Beroende på ditt behov kan vi erbjuda ett antal förråd av olika storlekar. Vi har uppvärmda och säkra förråd mellan 2-20 kvm. Vi hjälper gärna med att uppskatta hur stort förråd du behöver utifrån just dina behov.

Ring oss på telefon: 031-52 42 10 så löser vi dina förvaringsproblem!

Ont om plats? - Hyr ett förråd!